۰:۰۱:۰۷ - سه شنبه ۳ مهر ۱۳۹۷
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
فروش کبابی اندام حرام گوسفند!
فروش کبابی اندام حرام گوسفند!
رییس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به این‌ که مصرف کبابی و نیم‌پخته اعضای حرام حیوانات نر خطر ابتلا به تب مالت را به دنبال دارد، گفت: متأسفانه در حال حاضر اندام حرام حیوانات‌ نر مانند گوسفند در بازار به فروش می‌رسد. شعارسال: بهادر حاجی‌محمدی با بیان این‌که […]

رییس مرکز تحقیقات سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به این‌ که مصرف کبابی و نیم‌پخته اعضای حرام حیوانات نر خطر ابتلا به تب مالت را به دنبال دارد، گفت: متأسفانه در حال حاضر اندام حرام حیوانات‌ نر مانند گوسفند در بازار به فروش می‌رسد.

شعارسال: بهادر حاجی‌محمدی
با بیان این‌که مصرف کبابی اعضا حرام گوسفند یکی از رفتارهای
تغذیه‌ای غلط است که توسط برخی از افراد به ویژه آقایان انجام می‌شود، اظهار کرد: به
طور کلی در دین مبین اسلام از نظر شرعی مصرف خوراکی برخی اندام حیوانات حرام است
.

وی با اشاره به این‌که
مصرف کبابی اندام حرام حیوانات کشتاری موجب تقویت قوای جنسی مردان نمی‌شود، گفت: این
یک تصور اشتباهی است که فکر می‌کنند این اندام خاصیت درمانی دارد
.

رییس مرکز تحقیقات
سلامت و ایمنی غذای دانشگاه علوم پزشکی یزد، با بیان این‌که در مواردی به طور غیر علمی
خوردن این اندام به صورت کبابی برای تسریع و تکامل بلوغ در پسران نوجوان توصیه شده
است، افزود: متاسفانه در بسیاری از کشتارگاه‌های کشور نظارت موثری برای جلوگیری از
خروج و معدوم کردن حیوانات نر کشتار شده وجود ندارد
.

حاجی‌محمدی وضعیت
نظارتی را عاملی برای خروج این اندام از کشتارگاه‌ها دانست و بیان کرد: متأسفانه در
حال حاضر اعضای حرام گوسفندان به صورت غیرقانونی در بازار به فروش می‌رسد
.

این مسئول در ادامه
با اشاره به این‌که اندام تناسلی گوسفند با وجود غیر بهداشتی بودن، قیمت بالایی دارد
و گاهی از گوشت قرمز نیز گران‌تر است، افزود: از سوی دیگر مصرف کنندگان اندام دنبلان
حیوانات کشتاری، معمولا در حین کباب کردن به تصور جلوگیری از کاهش ارزش تغذیه‌ای حرارت
بسیار کمی به آن می‌دهند و به صورت نیم پخته مصرف می‌کنند. این امر باعث می‌شود که
باکتری‌های بیماری‌زای موجود در دنبلان از بین نروند و موجب بیماری در افراد شود
.

حاجی محمدی با بیان
این‌که تب مالت یا بروسلوز یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است که توسط گونه‌های
مختلف باکتری بروسلا ایجاد می‌شود، اظهار کرد: تب، سردرد، تعریق شدید، درد مفاصل و
کمر، بی‌اشتهایی، احساس خستگی مفرط و افسردگی از مهمترین علائم بیماری تب مالت است
.

وی با اشاره به این‌که
باکتری عامل تب مالت از طریق خون حیوانات مبتلا وارد شیر آن‌ها می‌شود، گفت: مصرف شیر
و لبنیات آلوده رایج‌ترین و مهمترین راه ابتلای انسان به تب مالت است. گاهی اندام‌های
حیوان آلوده نیز می‌تواند باعث ابتلای انسان به تب مالت شود
.

این مقام مسئول با
بیان این‌که باکتری بروسلا در اندام‌های تناسلی حیوانات نیز مستقر می‌شود، خاطرنشان
کرد: مصرف کبابی اندام حرام حیوانات که معمولا با حرارت اندک و به طور نیم پخته طبخ
می‌شود خطر ابتلا به تب مالت را به دنبال دارد بنابراین ضروری است که افراد از مصرف
آن خودداری کنند
.

شعارسال، با اندکی
تلخیص و اضافات بر گرفته از خبرگزاری ایسنا، تاریخ
انتشار: ۱مهر ۱۳۹۷ ، کدخبر:۹۷۰۷۰۱۰۰۲۳۲ ،www.isna.ir

تبليغات
بانک پاسارگاد